Despre mine

Numele meu este Ancuța Coman și sunt psihoterapeut sistemic de cuplu și familie, cu două specializări în terapia centrată pe emoții și tehnica de lucru cu traumă, EMDR.

“Emoții și kilograme în plus” a început acum mai bine de 4 ani, când am trecut prin propria experiență legată de ceea ce eu mi-am dorit să fie ultima luptă cu kilogramele în plus. Am înțeles atunci că dieta și sportul ajută, dar nu sunt suficiente pentru rezultate pe termen lung. E nevoie de mult mai mult, e nevoie să ne uităm la ce este în spatele kilogramelor în plus, de ce sunt ele acolo și mai ales de ce revin după un proces greu prin care doar ce reușiserăm să le dăm jos.

Dăm vina pe voință, dăm vina pe noi, dar e mult mai mult de explorat în interiorul nostru. E nevoie să mergem dincolo de suprafață.

“Emoții și kilograme în plus” este un proiect care pe lângă dietă și sport aduce în prim plan componenta emoțională, pentru că doar cu sinceritate față de sine și cu asumare putem avea rezultate pe termen lung. Îmi place să cred că acest program transformă și schimbă vieți, pe lângă faptul că ne ajută corpul să se elibereze.

După mai bine de 4 ani în care am facilitat workshop-uri și grupuri de susținere pe această temă, am considerat că acest proiect frumos are nevoie de propriul spațiu.

Am crescut ca profesionist cu acest proiect și am fost alături de cei care au decis să facă o schimbare în viața lor cu adevărat, din interior spre exterior.

Bine ați venit și să începem! 🙂
Ancuța Coman, psihoterapeut și fondator al proiectului "Emoții și kilograme în plus", primul proiect din România care abordează componenta emoțională a kilogramelor în plus și a mâncatului emoțional.

Hai să rămânem în contact pentru o transformare din interior spre exterior!