Începe aici

Despre mine

Numele meu este Ancuța Coman-Boldișteanu și sunt psihoterapeut sistemic de cuplu și familie, cu două specializări în terapia centrată pe emoții și tehnica de lucru cu traumă, EMDR.

“Emoții în farfurie” a început în 2016, când am trecut prin propria experiență legată de ceea ce eu mi-am dorit să fie ultima luptă cu kilogramele în plus. Am înțeles atunci că dieta și sportul ajută, dar nu sunt suficiente pentru rezultate pe termen lung. E nevoie de mult mai mult, e nevoie să ne uităm la ce este în spatele kilogramelor în plus, de ce sunt ele acolo și mai ales de ce revin după un proces greu prin care doar ce reușiserăm să le dăm jos.

Dăm vina pe voință, dăm vina pe noi, dar e mult mai mult de explorat în interiorul nostru. E nevoie să mergem dincolo de suprafață.

“Emoții în farfurie” este un proiect care pe lângă dietă și sport aduce în prim plan componenta emoțională, pentru că doar cu sinceritate față de sine și cu asumare putem avea rezultate pe termen lung. Îmi place să cred că acest program transformă și schimbă vieți, pe lângă faptul că ne ajută corpul să se elibereze.


Am crescut ca profesionist cu acest proiect și am fost alături de cei care au decis să facă o schimbare în viața lor cu adevărat, din interior spre exterior.

Simt că a venit momentul să dau mai departe ceea ce am învățat în ultimii ani, motiv pentru care parte dintre instrumentele dezvoltate prin acest proiect se adresează și specialiștilor. 

Bine ai venit și hai să începem! :)

Cu drag, 
Ancuța
Cabinet Individual de Psihologie