În ultimele luni am primit mai multe întrebări referitoare la un eveniment despre instrumentul terapeutic "Emoții în farfurie. De ce mănânci când mănânci?" dedicat specialiștilor, în cadrul căruia să vă povestesc despre el și să vă răspund la întrebări. Așa că iată, se întâmplă.
Când? Joi, 08 mai, în intervalul 18.30-20.30
Unde? Pe platforma Zoom.
Te invit să povestim în cadrul acestuia despre:
În cadrul atelierului vom experimenta și lucrul cu setul de carduri. Poți participa la eveniment și dacă nu le-ai achiziționat și doar ești curios / curioasă să afli informații despre ele.
Numele meu este Ancuța Coman-Boldișteanu, sunt psihoterapeut autonom, specializat în terapie traumei, teoria atașamentului și terapie relațională, iar de mai bine de 8 ani mare parte din activitatea mea a fost îndreptată înspre psihologia sănătății și a tulburărilor de alimentație.
Lucrez în terapie individuală, de familie, de cuplu, cu grupuri și organizații.
Din 2016 am pus bazele unui proiect de suflet, "Emoții în farfurie" prin intermediul căruia sunt alături de persoane care au dificultăți în relația lor cu mâncarea și cu propriul corp.
În 2022 am lansat un instrument terapeutic de lucru pe relația cu mâncarea și cu propriul corp, cardurile “Emoții în farfurie. De ce mănânci când mănânci?”.
În 2023 am lansat cartea “Emoții în farfurie. Cum să faci pace cu tine și cu farfuria ta”, publicată la Editura Trei.
În 2024 am pus bazele clinicii de psihoterapie, Clarity Hub, unde alături de alți colegi, lucrăm pentru a-i ajuta pe oameni să fie mai aproape de ei și de nevoile lor reale.
Vă aștept cu drag și cu informații valoroase.
Zile cu bine,
Ancuța