Home „Emoții și kilograme în plus” pentru cupluri

„Emoții și kilograme în plus” pentru cupluri

by Ancuta Coman

La fiecare workshop “Emoții și kilograme în plus” am povestit despre conectarea cu partenerul / partenera, despre importanța acesteia și despre cum nu putem ignora relațiile din care facem parte. 

Atunci când suntem împreună este mereu mai ușor, însă nu întotdeauna știm cum să facem asta, poate uneori ne este dificil să înțelegem celălalt punct de vedere sau poate că împreună suntem blocați în același impas. 

Oricare ar fi situația de mai sus în care te regăsești, te invit împreună cu partenerul / partenera la două zile de conectare și de strategie, la două zile în urma cărora să rămâneți împreună în fața acestei provocări. 

Studiile arată că șansele de reușită cresc semnificativ atunci când persoana face parte dintr-o comunitate sau are susținerea partenerului în procesul schimbării.

Cui se adresează acest workshop:

 • Oricărui cuplu în care unul sau ambii parteneri se confruntă cu dificultatea kilogramelor în plus.

Subiecte abordate

 • Care este punctul în care ne blocăm și cum putem depăși acest ciclu negativ?
 • Cum pot fi alături de partenera/ul meu în această călătorie? / Cum putem păși împreună în această călătorie?
 • Cum putem crea un spațiu de siguranță în relația noastră pentru o astfel de schimbare?
 • Ce înseamnă atașamentul față de ceva și cel față de cineva?
 • Care sunt credințele pe care fiecare dintre parteneri le au despre mâncare și imagine corporală? 
 • Care sunt temerile care vin la pachet cu o astfel de schimbare și cum le putem liniști?
 • Ce este conectarea/deconectarea în cuplu? 
 • De la conectarea cu ceva la conectarea cu partenera/ul. 

Detalii organizatorice:

 • Număr participanți: 10-12 cupluri
 • Datele: urmează să fie stabilite

Evenimentul va avea loc online, pe platforma Zoom.

 

Fiecare dintre noi venim într-o relație cu propriile credințe și valori, puncte de vedere și moduri diferite de a vedea lumea. A ne armoniza înseamnă a începe să lucrăm împreună, ca o echipă, indiferent dacă unul sau ambii parteneri se confruntă cu o dificultate. 

Pentru ca “noi” să fim bine este nevoie ca “tu” și “eu” să fim bine, iar pentru ca “tu” și “eu” să fim bine e nevoie ca “noi” să fim bine. Dacă v-am amețit cu această propoziție, înseamnă că v-ați dat seama că e un cerc aici. Ne influențăm constant și continuu într-o relație, indiferent de cât de diferiți am fi în gândire. 

Îl voi avea alături de mine pe Cristian Boldișteanu, partenerul meu în viața personală și profesională, alături de care am mers și eu în această călătorie. 

Vă invităm la un workshop despre iubire și mâncare, ambele abordate dintr-o perspectivă sănătoasă menită să aducă liniște și armonie.

Cu drag,

Ancuța